HACI KAMİL TUNÇEZ - OKUL MÜDÜRÜ

1967 Yılında Konya İli Yunak ilçesi Yeşiloba Köyünde doğdu. İlk eğitimini köyünde, orta ve lise eğitimini Doğanhisar ve  Akşehir’de tamamladı. 1987 yılında Akşehir Lisesinden mezun oldu ve 1994 yılında Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesine girdi.1994 yılında mezun oldu.

1995 yılında Giresun Görele ilçesi Çatakkırı İlköğretim Okulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak göreve başladı. Aynı yerde 2005 yılına kadar Okul müdürü olarak görev yaptı.

Daha sonra  sırasıyla Yunak Hacı Cemal Karacan Anadolu Lisesi, Akşehir Lisesi,Akşehir Şehit Osman Aydoğan Halk Eğitimi Merkezi, Tuzlukçu Halk Eğitim Merkezi ve  Akşehir Tornacı Erol Cumbul TOKİ Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde Okul Müdürü olarak görev yaptı.

Son olarak Akşehir Şehit Selçuk Özer Anadolu Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni İken 06.09.2021 tarihinde aynı okula Okul Müdürü olarak atandı.