ÖĞRETMENLERE YÖNELİK ÇALIŞMALAR

Bireysel Görüşmeler

Yürütülen Danışmanlık Sisteminin daha sağlıklı gerçekleşmesi için belirli periyotlarla öğretmenlerle bireysel görüşmeler yapılıyor. Görüşmeler esnasında her öğrenci tek tek ele alınarak, akademik ve psiko-sosyal değişimler ve gelişimler üzerinde durulur. Bu sayede öğrencilerinin gelişim süreçlerini daha yakından takip etmek ve ihtiyaçları kısa sürede tespit etmek mümkün oluyor. PDR birimi tarafından hazırlanmış olan “Danışmanlık Saati Yıllık Programı” ile danışmanlık sistemi ve danışman öğretmen çalışmaları destekleniyor. Öncelikle bu program rehber öğretmen tarafından danışman öğretmenlere sunumlar ve paylaşımlarla ifade ediliyor. Danışmanlık Derslerini Destekleyici Öğretmen Eğitimleri, Öğretmenlerin mesleki gelişimlerini destekleyici seminerler düzenliyoruz.

• Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi
  • Motivasyon