BAŞARININ ADRESİ “ANADOLU LİSESİ”

İlçemizin köklü ve başarılı okullarından Akşehir Şehit Selçuk Özer Anadolu Lisesinden (Akşehir Anadolu Lisesi) mezun olan 107 öğrenci bir üniversiteye yerleşmeye hak kazandı.

Anadolu Lisesi 2018 yılı üniversite ye yerleştirme büyük başarı elde etti. Öğrencilerden 103´ü üniversitelerin çeşitli bölümlerine ve 4 öğrencide Harp Okullarına yerleşmeye hak kazandılar. Okul Aile Birliği Başkanı Yasemin Güvendik, üniversite sınavında başarılı olan öğrencileri tebrik ederek kutlarken okulun başarılı eğitim kadrosu ile başarı oranının gelecek yıllarda daha da yukarılara çıkabileceğini ifade etti.

Birlik Başkanı Yasemin Güvendik, ´Okulumuzun bu başarıyı elde etmesinde emeği geçen idareci ve öğretmen  arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Öğrencilerimi ve velilerini de tekrar tebrik ediyorum´ şeklinde açıklamada bulundu.

Öğrencilerin kazandıkları üniversite ve bölümler:

12-09-2018

Yayın: 12.09.2018 - Güncelleme: 12.09.2018 12:22 - Görüntülenme: 1991