ANADOLUDA KARİYER GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

AKŞEHİR CUMHURİYET BAŞSAVCISI VEDAT TEMEL ŞEHİT SELÇUK ÖZER ANADOLU LİSESİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİNE KATILDI.

Akşehir Cumhuriyet Başsavcısı Vedat TEMEL Şehit Selçuk Özer Anadolu Lisesinde Hukuk alanıyla ilgili seminer verdi.

Hukuk Fakültesini kazanmak için öğrenci iken sınava hazırlık aşamasında neler yaptığını, bu alanı seçmeyi düşünen öğrencilerin hangi özelliklere sahip olması gerektiğini ve bir savcının görevlerinin neler olduğu hakkında bilgiler verdi.

Hukuk fakültesi mezunlarının yapabilecekleri işler; Hâkimlik, savcılık, avukatlık, noterlik meslekleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Gençlerin sosyal medya kullanımında dikkat edecekleri konular ve ilerde kamu hizmetinde çalışmayı düşünen öğrencilerimizin nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda bilgilendirme yaptı.

Akşehir Anadolu Lisesi öğrencileri Kariyer Günleri Etkinliğinde soru cevap şeklinde güzel bir ortamda geçen etkinlik için Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Vedat TEMEL’e teşekkür ve memnuniyetlerini bildirdiler.

13-12-201813-12-2018

Yayın: 13.12.2018 - Güncelleme: 13.12.2018 09:02 - Görüntülenme: 919